Terug naar tarieven

ACN

Met het vastelijnabonnement van ACN bent u verzekerd van volledige telecomdiensten. Het aanbod bestaat uit gemak en kwaliteit voor een goede prijs. Belt u regelmatig naar de andere kant van het land, het buitenland of vooral lokaal? ACN heeft voor u een belpakket dat voldoet aan uw eisen en biedt aantrekkelijke voorwaarden.

Tele2

Bij Tele2 krijgt u uw abonnements en gesprekskosten op één rekeningoverzicht. U betaalt Tele2, maar maakt gebruik van het uiterst betrouwbare KPN netwerk. Tele2 biedt verschillende belpakketten, dus u kunt uw keuze aanpassen op uw belgedrag. Een ander bijkomend voordeel is dat u in weekenden altijd gratis belt.

KPN

Thuisbellen met KPN, gewoon met de vaste telefoon. Ouderwets vertrouwd bellen met een gewone telefoonaansluiting met de telefoonstekker in de muur, via een ISDN aansluiting of in een compleet pakket samen met internet. Met een belvrij abonnement kiest u zelf wanneer u onbeperkt wilt bellen, met uitzondering van betaalde service en internetnummers.

Euphony

Euphony heeft verschillende belformules op maat, competitieve prijzen, extra kortingen inbegrepen, en u kunt met Euphony spotgoedkoop bellen naar mobiele nummers. Of u nou veel of weinig belt, er zijn verschillende pakketten voor verschillende belgedragen. Een uitgebreider pakket biedt u ook andere voorwaarden. U kunt dus voor u het beste pakket kiezen.

Universal Telecom

Als klant van Universal Telecom betaal t u alleen de gesprekken die u voert. U betaalt dus geen abonnements of bijkomende kosten. Het doel van Universal Telecom is om u te voorzien van goede en vriendelijke service. De enige verplichting die u heeft bij Universal Telecom is dat u uw rekening moet betalen. Er wordt tweewekelijks een factuur opgemaakt, en als u in een periode van 2 maanden minder dan €18 verbruikt, word dit bedrag bij de volgende factuur opgeteld.

Pretium Telecom

U belt met Pretium Telecom 100% betrouwbaar, gewoon zoals u gewend bent. Het enige verschil is dat u bij Pretium Telecom minder betaalt. U krijgt de garantie dat u de laagste telefoonrekening per maand heeft. Als dat niet het geval is, krijgt u het verschil dubbel terug. U heeft ook het gemak van één specificatie. Betrouwbaar, voordelig en gemakkelijk.

Bel1601

Bij Bel1601 hoeft u niet eerst 1601 in te toetsen om via Bel1601 te bellen. Als u klant bent bij Bel1601 gaan uw gesprekken automatisch via Bel1601, dus betaalt u vanzelf de vertrouwde tarieven en profiteert u zonder verdere inspanning van de discountprijzen van Bel1601. U kunt eenvoudig controleren of u gebruik kunt maken van deze tarieven door 1601 voor het volledige telefoonnummer te zetten. Als u de tariefplannen hoort is uw lijn geschikt.

Telediscount

Met Telediscount kunt u spotgoedkoop de hele wereld rondbellen. U zoek eerst het toegangsnummer van het land waar u naartoe wilt bellen, dit nummer draait u, en zodra u verbinding heeft draait u het volledige (inter)nationale telefoonnummer dat u wilt bellen. U bent altijd zeker van de kosten door de gratis tariefmelding. U kunt Telediscount vanaf iedere telefoon gebruiken, zonder aanmelding of abonnement.

DailyCom

DailyCom is een service provider. Dat betekent dat DailyCom diverse diensten zal aanbieden buiten telefonie. U krijgt altijd BonusBeltegoed oplopend tot 20%, dit BonusBeltegoed is onbeperkt geldig. Bij het bellen naar andere DailyCom gebruikers krijgt u 50% korting. Bijvende klanten krijgen een trouwe klantenkorting tot wel 40% op het maandbedrag. U kunt uw rekening en belkostenoverzicht gratis online bekijken.

Yiggers

Yiggers is een inkoopcollectief dat uw vaste telefoonaansluiting goedkoper maakt. Daardoor kunt u per jaar gegarandeert tot €60 besparen. Er maken ondertussen meer dan 15.000 huishoudens gebruik van het inkoopvoordeel van Yiggers. U zit niet vast aan contractuele verplichtingen, deelname is vrijblijvend. Op de website kunt u de informatiebrochure raadplegen voor verdere informatie, heeft u daarna nog vragen kunt u contact opnemen met de servicedesk.

Atlantic Telecom

Atlantic Telecom levert telecommunicatiediensten over vaste telefoonnetwerken aan particulieren en bedrijven, beide tegen een zeer concurrerende prijs. Het bedrijf is actief sinds 1995 en heeft veel kennis over de telecombusiness, samen met ervaring is dat een garantie voor kwaliteit. Doordat Atlantic Telecom gebruik maakt van bestaande kwaliteitsnetwerken kan Atlantic Telecom zich concentreren op service en facturatie. Hierdoor is de service ook uitstekend.

Hilf Telecom

Hilf Telecom is opgericht in 1994 en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf biedt verschillende telecomdiensten aan zakelijke en particuliere bellers. Ondertussen 15 jaar verder besparen al duizenden bellers, zowel zakelijk als particulier, middels Hilf Telecom 1622 op hun telefoonkosten. De belangrijkste reden voor de groei van het klantenbestand is de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en service die geboden wordt.

Trendcall

De specialisatie van TrendCall is oplossingen voor goedkoop bellen en mobiel dataverkeer. TrendCall kenmerkt zich hiermee door goede kwaliteit en service te bieden tegen lage kosten. Doordat er gebruik gemaakt wordt van grote, uitgebreide en kwalitatief goede netwerken bent u verzekerd van een goede verbinding. Onder de gebruikte gerenommeerde netwerken vallen onder andere KPN, Verizon, Belgacom en BT.

ASPIDER Communications

ASPIDER Communications, een jong bedrijf in telecommunicatie dat lage tarieven voor telefoneren mogelijk maakt voor zowel bedrijven als particulieren. ASPIDER is authorised reseller van BT en maakt ook uitsluitend gebruik van het BT netwerk. Doordat BT een van de meest betrouwbare netwerken in europa heeft kan ASPIDER goede kwaliteit verbindingen behouden maar toch de kosten van uw telefonie omlaag te drukken.

Freetel

Bij Freetel kunt u elke dag onbeperkt bellen naar alle vaste nummers buiten de piekuren voor lage vaste maandlasten. Uiteraard belt u zeer voordelig naar vaste nummers in de piekuren en naar mobiele en internationale bestemmingen. Freetel hanteert een laagste-prijs-garantie. Mochten de gesprekskosten bij een andere aanbieder lager zijn, betaalt Freetel het verschil terug. Er zijn geen inschrijfkosten en 3 dagen van tevoren een e-mail met het bedrag dat geïncasseerd gaat worden.

Technos Telecom

Als u gaat bellen met Technos Telecom merkt u geen verschil, u blijft net zo bellen als u gewend bent met KPN of andere aanbieders. Er worden uiteraard alleen hoge kwaliteit telecomdiensten geleverd voor lage prijzen. De helpdesk is goed bezet, u krijgt dus snel een medewerker aan de lijn. Bij Technos betaalt u alleen voor uw gesprekken, er zijn dus geen extra kosten. De tarieven per minuut worden omgerekend naar seconden, en op die manier gefactureerd. U betaalt dus per seconde.

Scarlet

De Scarlet voordeelbundels laten u extra voordelig bellen vanaf uw vaste telefoon. Nationaal vast, Internationaal vast en Nationaal mobiel. De namen spreken voor zich. Het voordeel geldt 7 dagen per week, 24 uur per dag. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over piek en daluren. U betaalt geen starttarief per gesprek voor nationale gesprekken, en voor bellen buiten de bundel is een standaard voordelig tarief.

Quantum Telecom

Quantum Telecom is een bedrijf dat is gestart in 1999. Met de kantoren in België en Nederland is Quantum Telecom een van de CLEC’s (Competitive Local Exchange Carriers) en specialist in distributie en integratie van digitale telecommunicatie. Het doel is om ervoor te zorgen dat de klanten de hoogste kwaliteit diensten en producten ontvangen, ongeëvenaard in de telecomindustrie. Uiteraard is Quantum Telecom beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere bellers.

Budget Phone

Budget Phone biedt carrier (pre)selectie met de code 1684. De Budget Phone card is overal te koop, van postkantoor tot kijkshop. Deze kaart is te gebruiken in telefooncellen, maar ook als opwaardeerkaart voor VOIP Prepaid. Budget Phone verzorgt voor een groot aantal telecombedrijven speciale diensten in binnen en buitenland. Het bedrijf is gericht op particulieren.

Primus Telecom

Primus Telecom is gericht op zowel de zakelijke gebruiker als de consument. Met verschillende belpakketten zorgt Primus Telecom dat er voor elke klant een pakket is dat bij zijn of haar belgedrag past. De verschillende pakketten dekken verschillende gedragen, bijvoorbeeld veel internationaal bellen, veel naar mobiele nummers bellen of een pakket om de roaming-kosten te drukken. Al met al kunt u met Primus Telecom flink besparen op uw maandelijkse kosten.

I cannot connect to the database because: Connection refused